پاسخگویی انلاین تلگرام :
( روی تصویر کلیلک نمایید )
شماره تلفن واتساپ و وایبر و ایمو
09194626401
ایمیل:
کانال تلگرام :
سلولیت عارضهای است که در آن پوست مناطقی از ذخایر چربی دارد و این ذخایر چربی یک حالت فرورفته و ظاهری ناصاف به پوست میدهند. سلولیت در باسن و رانها بسیار قابلتوجه است و معمولاً بعد از دوران بلوغ رخ میدهد. هنگامی سلولیت بروز میکند که سلولهای چربی واقعشده در لایههای عمیق پوست، از چربی اضافی، آب و سایر مواد سمی تغذیه کنند. این فرایند باعث میشود سلولهای چربی از طریق الیاف همبند پوست تحت فشار قرار گیرند و باعث ایجاد یک گودی در پوست شوند.
معمولاً سلولیت با استفاده از سه درجه طبقهبندی میشود:
درجه ۱- سلولیت علائم بالینی ندارد اما انجام آزمایش میکروسکوپی روی سلولهای ناحیه موردنظر، تغییرات آناتومی اساسی را نشان میدهد.
درجه ۲- در این درجه از سلولیت پوست زردرنگ است، دمای آن کمتر است، خاصیت ارتجاعی پوست کاهش یافته و همچنین آزمایشهای میکروسکوپی تغییرات آناتومی را نشان میدهد.
درجه ۳- سلولیت درجه ۳ ناهمواری قابلملاحظهای به پوست میدهد (مانند پوست پرتقال) و تمام علائم سلولیت درجه ۲ را نیز داراست.
عوامل هورمونی- به احتمال زیاد هورمونها نقش مهمی در ایجاد و گسترش سلولیت بازی میکنند. بسیاری بر این باورند که استروژن، انسولین، نور آدرنالین، هورمونهای تیروئیدی و پرولاکتین بخشی از فرایند ایجاد سلولیت هستند. استروژن برای آمادگی بدن برای قاعدگی، حاملگی و شیردهی، ذخایر چربی را مورد هدف قرار میدهد.
جنسیت- احتمال ابتلا زنان به سلولیت بیشتر از مردان است زیرا زنان بافت الیافی کمتر و چربی بیشتری دارند.
ژنتیک- برای ایجاد و توسعه سلولیت، ژنهای خاصی موردنیاز است. ممکن است ژنها، فردی را مستعد دریافت ویژگیهای خاص مرتبط با سلولیت مانند جنسیت، نژاد، متابولیسم کُند، توزیع چربی در زیر پوست و نارسایی گردش خون کنند.
پیری- وقتی شخص پیر میشود، بافتهای الیافی منقبض میشوند و پوست به سمت پایین کشیده میشود که این منجر به شکل گرفتن سلولیت میشود.
گردش خون- هنگامی که گردش خون ضعیف و نارسا باشد، بدن دچار کمبود اکسیژن میشود و این باعث منقبض شدن بافتهای الیافی پوست میشود.
رژیم غذایی- افرادی که چربی، کربوهیدرات یا نمک بیش از حد و مواد غذایی دارای فیبر کمتری میخورند، احتمال شکل گرفتن سلولیت در پوستشان بیشتر است.
سبک زندگی- ممکن است سلولیت در افراد سیگاری، افرادی که ورزش نمیکنند و آنهایی که برای مدتزمان طولانی در یک حالت مینشینند و میایستند شایعتر باشد.
لباس پوشیدن- پوشیدن لباس زیر تنگ جریان خون را محدود میکند و ممکن است به تشکیل سلولیت کمک کند.
۱- دکتر سابقه بیماری شما را بررسی میکند، اهداف شما را تعیین میکند و یک معاینه انجام میدهد تا مطمئن شود که شما برای لیزر درمانی کاندیدای مناسبی هستید و نتایج درمان شما مطلوب است.
۲- به منظور ایجاد کردن یک مبنا برای اندازهگیری و سنجش، بیومتریک بدن شما سنجیده میشود (اعضای حیاتی و مؤثر بدن و Fit3D آنالیز میشوند تا کل بدن شما به طور دقیق سنجیده شود).
۳- برای تعیین درجه سلولیت شما، یک ارزیابی انجام خواهد شد.
استفاده از گرما برای تحریک جریان خون، گرما درمانی یا حرارت درمانی نام دارد. تاکنون تأثیر گرما درمانی در کاهش سلولیت نشان داده نشده است.
درمان با امواج رادیویی یک روش نسبتاً جدید برای درمان و رفع سلولیت است. در این روش با استفاده از گرمای عمیق و کنترلشده، بافت چربی گرم میشود. امواج رادیویی بافت را سفت میکنند و با افزایش گردش خون، میزان تخلیه چربی از سیستم لنفاوی را ارتقا میدهند.
اندرومولوژی یک تکنیک ماساژی- مکشی است که با استفاده از دو غلتک، پوست را ماساژ میدهد سپس با استفاده از یک مکش با فشار کم پوست را به داخل ماشین میکشاند. تصور میشود این تکنیک ساختار چربی زیرپوستی را بهبود میبخشد و تخلیه لنفاوی و گردش خون را افزایش میدهد. شواهد نشان میدهد که این روش درمانی، ساختار بافت همبند را تغییر میدهد اما به نظر میرسد در ظاهر سلولیت تأثیر قابلتوجهی ندارد.
آمینوفیلین- ممکن است تأثیر ظاهری این دارو روی سلولیت به دلیل تنگ کردن عروق خونی و گرفتن رطوبت و آب پوست باشد.
متیل گزانتین- وقتی این کرم به صورت موضعی روی پوست اعمال میشود، مانند کافئین و تئوفیلین، چربی زیر پوست را تجزیه میکند.
پنتوکسی فیلین- تصور میشود این دارو گردش خون مناطق خاصی از بدن را افزایش و بنابراین سلولیت را کاهش میدهد (مانند بسیاری از روشهای مکانیکی که گردش خون را افزایش میدهند).
بتا آگونیستها- این کرم با تقلید از اثرات اپینفرین و نوراپینفرین، ضربان قلب و فشار خون را افزایش میدهد و به نظر میرسد با عمل کردن روی اسیدهای چرب، سلولیت را کاهش میدهد.
آلفا آنتاگونیستها (آلفا بلاکر)- این دارو در جهت مخالف کار میکند تا اپینفرین و نوراپینفرین را کاهش دهد.
آمینواسیدها- آمینواسیدها نوعی بلوکهای پروتئینی هستند. اعتقاد بر این است که اینها به ساخت عضله جدید کمک خواهند کرد و فرایندهای متابولیسم که باعث تجزیه چربی میشوند را تحریک میکنند.
جینکو بیلوبا- گفته شده است که این کرم گردش خون را افزایش میدهد و میزان سوخت و ساز چربیها را افزایش میدهد.
روتین- اعتقاد بر این است که این دارو یک آنتی اکسیدان است و با از بین بردن سموم بدن، سلولیت را کاهش میدهد.
شاه بلوط هندی- تصور میشود این مورد نیز میزان گردش خون را به صورت محلی بهبود میبخشد.
یکی دیگر از روشهای درمانی مزوتراپی است که برای تسکین درد عارضههای التهاب پوستی، به طور گستردهای توسعه یافته است. در روش مزوتراپی ویتامینها، مواد معدنی، آمینواسیدها و آنزیمها به زیر پوست تزریق میشوند. ایدهی اصلی این روش آن است که ممکن است تجزیه چربی زیرپوستی، با رفع سلولیت ، ظاهر سلولیت را بهبود بخشد. با این حال مزوتراپی ممکن است باعث ورم کردن، عفونت و ایجاد خطوط نامتعارفی روی پوست شود.
استانداردهای طلایی، لیزرها و ابزارهای امواج رادیویی (آر اف) هستند. هر دوی اینها برای تحریک تولید کلاژن و تغییر دیوارههای چربی از ماساژ و مکش استفاده میکنند؛ به طوری که خیلی سفت و سخت روی پوست کشیده نمیشود که باعث ایجاد فرورفتگی شوند. از مزایای درمان لیزری سلولیت نسبتاً بدون درد بودن، ایجاد ناراحتی کم تر و کم خطر بودن این روش است. همچنین یک انرژی اضافی دارد که به چروکیده شدن سلولهای چربی کمک میکند (سپس کبد چربی را پردازش میکند).
۱- مورد هدف قرار دادن چربیهای برآمده: چربیهای شُل افتاده با استفاده از لیزر مورد هدف قرار میگیرند.
۲- گرم کردن دیوارههای فیبری زیر پوست: لیزر برای گرم کردن دیوارههای فیبری زیر پوست، دوباره به سمت پوست متمایل میشود.
۳- سفت کردن بافت: به منظور ضخیم کردن پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست، لیزر به نقاط اتصال زیر پوست انرژی منتقل میکند.
مراحل درمان:
این یک روش غیرتهاجمی است که توسط FDA تأیید شده است و برای حذف نواحی چربی در قسمت تحتانی شکم و پهلوها مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش سلولهای چربی منجمد میشوند؛ سپس به آرامی و بدون آسیب رساندن به بافتهای اطرف حل میشوند.